10-10-2020Achilles'71 U10-1 VS Attacus U10-136 - 26(W)
11u00ZwijsenVeghel

10-10-2020Achilles'71 Hs1 VS Migliore Hs191 - 54(W)
12u30Den ButterVleuten

Heren 1 speelde dit weekend incompleet tegen Migliore Hs1. Waar we de afgelopen weken maximaal 1 speler miste, missen we er deze wedstrijd 4: Andre Smeets, Derriel James, Hasan Mutlu Dikinci, Lars Rutten.

Met 8 spelers gaan we het eerste kwart in, en dit kwart wordt gedomineerd door Tosha Gommers, die in het eerste kwart 15 van zijn in totaal 18 punten weet te scoren voor de wedstrijd. Job Stikkelbroeck volgt hem op in scoring met 6 punten dit kwart en ondanks de verkleining in rotatie deze wedstrijd lijkt het er op dat deze wedstrijd net als vorige wedstrijd al gespeeld is in het eerste kwart wanneer onze heren het tweede kwart in gaan met een score van 27 – 12. Aan het einde van het kwart sluit Job Stikkelbroeck af met een driepunter

Zowel het 2e als het 4e kwart wordt vervolgens geleid in scoring door jarige job Leroy van Eijk, die deze wedstrijd een season-high in punten weet te scoren met in totaal 28 punten. In het tweede kwart scoorde hij hier 12 punten van, en in het 4e kwart 11. Het tweede kwart verloopt in vergelijkbare wijze met het eerste kwart, er langzaam wat strenger gefloten, maar onze heren laten zich daardoor niet afleiden van het doel voor ogen. Met rust is de stand 48 – 26 nadat ook Leroy van Eijk dit kwart weet af te sluiten met een driepunter.

De spelletjes die onze heren spelen lopen prima en met een enorme focus op Bart Ponte verdedigend binnen de bucket, laten de Migliore heren onze schutters vaak open. Iedereen behalve Bart Ponte weet dan ook te scoren in het derde kwart voor Achilles’71, met captain Alex Scale als scoring leader dit kwart met maar liefst 6 van zijn in totaal 11 punten. het derde kwart eindigt in 71 – 44 voor onze heren.

Dit blijkt een leiding die ook in het vierde kwart zou aanhouden, alle spelers van Achilles’71 weten gedurende de wedstrijd punten op het bord te zetten en wederom een overtuigende winst behoudt de ongeslagen status van onze heren dit seizoen.

10-10-2020Achilles'71 U12-1 VS BC Lieshout U12-119 - 81(L)
15u00De KlumperLieshout

10-10-2020Achilles'71 Hs4 VS Smokkelhoek Hs141 - 100(L)
20u30'T GroenewoudKapelle

Achilles’71 HS4 Team went to play against Smokkelhoek HS1 team on the 11th October.
The first 2 min of this game remained a close game due to a lot of intensity in defense by both
teams. However, Smokkelhoek eventually took a huge lead, thanks to their size and their strength. The score at
the end of the first quarter was 4 – 31 for the opponent.

The team came back with more application and focus in defense for the second quarter. The
switches on players were efficient, and in offense the players started to find their tempo. However,
the lead for the opponent was already too big: Score at halftime: 16 – 55 for Smokkelhoek.

Achilles’71 starts the second half with the same energy, trying to fight for the rebound on both
sides of the court. That allowed the team to score with more efficiency. However, the lack of players
for Achilles was difficult to handle against a physical team such as Smokkelhoek. The third quarter ended
with a score of 30 – 79.

During the last quarter, the team tried to set new plays, without decreasing the effort in defense.
However, the opponents were more efficient to get rebounds, especially offensive ones, which showed
that the players of Achilles’71 were at the end of their stamina. The game finished on a score of
100-41 for the opponent

11-10-2020Achilles'71 Ds1 VS Sport Crusaders Ds146 - 71(L)