Achilles’71 Jeugdclinics

In 2019 zijn we van start gegaan met het geven van jeugd-clinics op basisscholen in en rondom Nuenen voor scholieren uit groep 7. Dit zullen wij in het huidig seizoen zeker hervatten!

Bij deze clinics zijn er altijd twee of meer ervaren clubleden aanwezig zijn om alles in juiste banen te begeleiden en de kinderen een realistisch beeld te geven van wat ze zouden kunnen verwachten als ze ervoor zouden kiezen om te gaan basketballen bij Achilles’71. De clinic zelf staat in het teken van kennismaking met de sport, beweging maar vooral plezier! We hopen dan ook voornamelijk dat de kinderen er een leuke en sportieve dag aan overhouden.

Wij vinden het als vereniging belangrijk dat kinderen en hun ouders op de hoogte blijven van de mogelijkheid om een lokale basketbalopleiding met leeftijdsgenoten te volgen. We doen ons uiterste best om dit blijvend onder de aandacht te brengen.

Verder bieden wij geïnteresseerde kinderen de mogelijkheid voor nog een gratis basketbalavond (waar ouders uiteraard ook welkom zijn!) op onze Open Dag.

Scholen waar we in het schooljaar van 2020 – 2021 langsgaan of langs gegaan zijn:

Basisschool Sint Jozef, data nog in te plannen.
OBS De Rietpluim, Dinsdag 1 juni 2021.
Basisschool De Wentelwiek, Maandag 31 mei 2021.
Basisschool De Dassenburcht, data nog in te plannen.
Basisschool Het Mooiste Blauw, Donderdag 10 en 17 juni 2021.
Basisschool De Nieuwe Linde, Dinsdag 8 juni 2021.
Basisschool Heuvelrijk, data nog in te plannen.
Basisschool De Crijnsschool, data nog in te plannen.

Voor overige vragen, opmerkingen of informatie over de Achilles ’71 clinics of open dag zijn we bereikbaar via info@achilles71.nl .