Communicatie team

Nieuwe foto’s, awesome website en hippe merchandising. We keep it cool and fresh!

Het communicatie team bij Achilles’71 is verantwoordelijk voor alle communicatie naar de buitenwereld. Zo verzorgen wij de website, nieuwsbrieven, merchandise en communicatie, zowel intern als extern. We zorgen voor gave producten, spannende foto’s en leuke verhalen.

Kaan Tuncer

Seizoen van 2014-2015 zijn we met ons vriendengroep komen basketballen bij Achilles’71. Dit resulteerde meteen tot een kampioenschap! Ons succes was een samenstelling van verschillende factoren. Goede basketballers, een geweldige coach en het alle belangrijkste: een basketbal club met een beleid waarbij je je thuis voelt. Ik heb veel basketbal clubs mee gemaakt, maar dit, zo een gevoel dat je thuis bent, maak ik voor het eerst mee.

Na een succesvol seizoen ben ik gevraagd door Erik of ik interesse had het bestuur van Achilles’71 te komen versterken, met mijn achtergrond als designer en web specialist. Dit vond ik erg leuk en heb de kans gegrepen. Ook ben ik dit seizoen 2015-2016 de coach van Heren 4 geweest en zijn we ook kampioen geworden! Een zeer leuk seizoen met een stel groep mannen die erg enthousiast en gedreven waren. Jullie kunnen bij terecht betreft op- en/of aanmerkingen betreft de site.

Bas van Esch