De club van 71 & Achilles Helpside Crew

Club van 71

De club van 71 bestaat uit een groep toegewijde supporters van Achilles ’71 die hun steun betuigen middels een jaarlijkse bijdrage van E40-. Deze bijdrage wordt aan het begin van elk seizoen geïnd middels automatische afschrijving.

Met deze bijdrages wordt de club o.a. in staat gesteld materialen aan te schaffen en/of te vernieuwen ter bevordering van het beoefenen van de basketbal sport op de verschillende niveaus die de club te bieden heeft.

Alle leden van de club van 71 krijgen als blijk van onze waardering bij de eerste aanmelding ook een leuk welkomstcadeautje in de vorm van een gepersonaliseerde Achilles’71 bidon en elk lid van de club van 71 krijgt ook zijn/haar naam, of een naam naar keuze(binnen grenzen uiteraard), op een groot bord in de kantine te hangen als eerbetoon voor de volledige periode van het lidmaatschap!

================================================================================================================================

Achilles Helpside Crew

Natuurlijk hoeft niet iedere waardevolle steun aan de vereniging uit te worden gedrukt in geld! Als ouder of andersoortig betrokkene is het ook leuk om tijdens competitie rondes officieel onderdeel uit te maken van een basketbalwedstrijd. Zo zijn er elke week weer vrijwilligers nodig die de wedstrijdtafel bezetten met ieder een specifieke taak. Duidelijke instructies hiervoor zullen natuurlijk gegeven worden door de club. Daarnaast bieden wij bij animo ook de mogelijkheid opgeleid te worden tot arbiter voor de lagere (jongere) niveaus. Zo is het dus voor ouders een mogelijkheid bij uitstek actief onderdeel uit te maken van de basketballevens van hun kinderen. Ook deze steun is voor een club als Achilles ’71 zeer waardevol en wordt heel erg gewaardeerd!

================================================================================================================================