Evenementen commissie

Heb je een leuk idee of initiatief? Dan moet je bij ons zijn!

De evenementencommissie organiseert activiteiten binnen de club. Achilles’71 vindt gezelligheid belangrijk. We hebben daarom twee keer per jaar een heerlijke, goed verzorgde bbq voor de hele club. Ook organiseren we elk jaar aan het einde van het seizoen een Mixtoernooi als leuke afsluiter voor de zomerstop. Bij dit mixtoernooi basketballen we met en tegen elkaar in een mix van verschillende teams om zo de passie van het basketballen delen. Wie weet wordt er dit jaar nog veel meer leuks georganiseerd! Suggesties zijn altijd welkom!

Beau Klaassen

Ik ben Beau Klaassen. Ik zit in de technische commissie en zit bij de evenementen commissie van Achilles’71. Achilles is een super leuke en vooral hele gezellige club. Er hangt een gemoedelijke sfeer. Doordat we niet zo’n grote club zijn kent iedereen elkaar. Na trainingen en wedstrijden is het dus ook een must om gezellig samen een drankje te doen in de kantine. Ik ben al lid sinds 1998 dat zegt genoeg. Met pijn in mijn hart ga ik Achilles aankomend seizoen verlaten. Ik blijf bij de club betrokken want Achilles zal altijd mijn thuis blijven.

Sander Vollebregt

De club is weer helemaal opgeleefd! En met een groeiende club is de kans groter dat mensen elkaar minder snel tegen het lijf lopen (door bijvoorbeeld meer trainings- en wedstrijdblokken). Daarom deed het me goed dat het mixtoernooi van afgelopen seizoen zo’n succes was! En toen de vraag kwam om wat structureler mensen bij elkaar te brengen heb ik niet lang hoeven na te denken. Dus als je een leuk idee hebt voor een uitje laat het vooral weten, en laten we er met zijn allen een gezellig jaar van maken!