Jeugdkamp 2023-24

Op 13-14-15 oktober is de eerste editie van het Achilles jeugdkamp een feit. Het belooft een leuk en gezellig weekend te worden waarin naast plezier ook veel gebasketbald zal worden met clinics in de ochtenden en wedstrijden in de middag. We zullen verblijven in Blokhut “Den Perekker”, gelegen aan de Mezenlaan 20, 5427 SL in Boekel. Op vrijdag 13 oktober kunnen de deelnemers tussen 16:30 en 17:30 gebracht worden, waarna als iedereen er is we gezamenlijk kunnen eten en daarna beginnen met het avondprogramma. Aan het einde van het kamp (zondag de 15 de ) kunnen de deelnemers na 18:00 weer opgehaald worden.

Wij zullen meer informatie op deze pagina zetten naarmate het kamp dichterbij komt (denk bijvoorbeeld aan een paklijst), maar mochten er vragen zijn aarzel niet om te mailen naar wouterkwint13@gmail.com of te appen naar +31653995924.

Het inschrijfformulier is zowel in het Nederlands als het Engels onderaan deze pagina te vinden. Tijdens het kamp zal Nederlands de voertaal zijn.

De kosten voor het kamp komen uit op 47,50 euro, deze kosten worden in het midden van oktober afgeschreven (Week van het kamp). Op basis van invullen en ondertekenen van dit inschrijfformulier gaat u ermee akkoord dat het jeugdkamp inschrijgeld door Achilles van het door u opgegeven IBAN nummer mag worden geïncasseerd.