Technische commissie Achilles’71

Basketbal voor iedereen.

Over de technische commissie

De technische commissie houdt zich bezig met teamindelingen en het opleiden van coaches en spelers.

De technische commissie stelt zich aan u voor:

Kaan Tuncer

Seizoen van 2014-2015 zijn we met ons vriendengroep komen basketballen bij Achilles’71. Dit resulteerde meteen tot een kampioenschap! Ons succes was een samenstelling van verschillende factoren. Goede basketballers, een geweldige coach en het alle belangrijkste: een basketbal club met een beleid waarbij je je thuis voelt. Ik heb veel basketbal clubs mee gemaakt, maar dit, zo een gevoel dat je thuis bent, maak ik voor het eerst mee.

Na een succesvol seizoen ben ik gevraagd of ik interesse had het bestuur van Achilles’71 te komen versterken, met mijn achtergrond als designer en web specialist. Dit vond ik erg leuk en heb de kans gegrepen. Ook ben ik seizoen 2015-2016 de coach van Heren 4 geweest en zijn we ook kampioen geworden! Een zeer leuk seizoen met een stel groep mannen die erg enthousiast en gedreven waren. Jullie kunnen bij mij terecht betreft op- en/of aanmerkingen omtrent de site.

Beau Klaassen

Ik ben Beau Klaassen. Ik zit in de technische commissie en zit bij de evenementen commissie van Achilles’71. Achilles is een super leuke en vooral hele gezellige club. Er hangt een gemoedelijke sfeer. Doordat we niet zo’n grote club zijn kent iedereen elkaar. Na trainingen en wedstrijden is het dus ook een must om gezellig samen een drankje te doen in de kantine. Ik ben al lid sinds 1998 dat zegt genoeg. Met pijn in mijn hart ga ik Achilles aankomend seizoen verlaten. Ik blijf bij de club betrokken want Achilles zal altijd mijn thuis blijven.