Veelgestelde vragen

Wanneer wordt de contributie afgeschreven?

De contributie wordt in 2 delen afgeschreven. Het eerste deel zal in de eerste 2 weken van oktober worden afgeschreven. Het tweede deel van de contributie wordt in de eerste 2 weken van februari afgeschreven.

Hoe kom ik aan een wedstrijd tenue?

Ben je een nieuw lid? Geef dan in het formulier aan welke maat je hebt. Je kunt in de opmerkingen nog je gewenste rugnummer aangeven, maar het kan zijn dat deze al bezet is.

Ben je al lid? stuur dan even een mailtje naar info@achilles71.nl met daarin: de vraag naar een nieuw tenue, je maat en het gewenste rugnummer.

Let op: verzendtijd van onze tenues zijn 6 tot 8 weken, dus bestel ze op tijd.

Hoe word ik lid?

Je kunt je inschrijven via het online inschrijfformulier. Voeg een pasfoto van jezelf toe om het inschrijfprocess af te ronden. Indien mogelijk graag via de mail.

Wil je eerst een keer komen kijken voordat je je inschrijft? Dat kan! Kom gezellig een keer langs op een van de aangegeven trainingsmomenten, dan kun je gratis een training mee doen.

Ik heb vorig jaar bij een andere club gespeeld. Wat heb ik nodig om over te stappen?

Zorg dat je je schuldvrijverklaring hebt laten invullen door je vorige club. Dit kun je vinden onder downloads.

Verder hebben we alleen nog een aantal gegevens van je nodig, dit kun je online invullen. Meer informatie op de pagina: lid worden.

Hoe vaak trainen de teams per week?

Heren 1 traint 2 keer per week. Alle andere teams trainen 1 keer per week. Kijk voor meer informatie op de pagina trainingen.