Wedstrijden gaan weer van start!

Met de wedstrijden weer startend aankomend weekend wil het bestuur een aantal punten even (opnieuw) belichten:

  • Als je een taak hebt, check het even op deze pagina en wees op tijd! Het is niet handig voor de dagplanning als een wedstrijd uitgesteld wordt omdat de tafelaars of scheidsrechters telaat zijn.
  • Herinnering: We zijn een merchandise bulk-order aan het voorbereiden dus als je nog mee wil doen, stuur dan even een mailtje naar info@achilles71.nl voor het weekend. Check het assortiment aan Achilles’71 merchandise hier.
  • Dinsdagmiddag na elk wedstrijdweekend om 12:00 worden hier wedstrijdresultaten gepost met toepasselijke foto en een verslagje indien deze binnen zijn voor de publicatiedeadline.
  • Herinnering: De rabo-clubsupport actie is nog steeds bezig voor de gehele maand september! Mocht je een lid zijn van de Rabobank of iemand kennen die lid is, zorg dan dat ze stemmen op Achilles’71(En de Achilles Flames!) via https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport
  • We hebben 3 tripods in ons opslaghok liggen voor leenbruik voor het filmen van wedstrijden samen met een attachment voor mobiele telefoons
  • Herinnering: We hebben een initatief waarmee mensen individueel kunnen besluiten een sponsor te zijn van Achilles’71, namelijk de Club van 71! Mocht je de club een goed hart willen toedragen en zou je het gaaf vinden om je naam op de poster boven het trappengat in de kantine te zien hangen en om een gepersonaliseerde Achilles’71 bidon te ontvangen? Neem dan een minuutje de tijd om deel uit te maken van de Club van 71 via deze link.
  • Het is niet de bedoeling om te eten op de sportvloer en het dragen van buitenschoenen bij het betreden van de sportvloer willen we ook zoveel mogelijk voorkomen. Hou hier aub rekening mee!

Heel veel succes aan alle teams en laten we er een mooi Achilles’71 basketbalseizoen van maken samen!